info@kinderconfetti.nl
Bel mij: 06 - 29312939

Ervaringen met Kinderconfetti

Heineken taart

De taart was echt heel erg lekker. Hij zag er schitterend uit. Super bedankt en een volgende keer bestel ik weer.

Marga Henderik

vis boltaart

voor mijn vriend een boltaartje gemaakt van een vis. hij vond het echt super leuk en lekker
linda de leeuw

Frozen cupcakes en taart

Thanks voor de mooie cupcakes en taart met Frozen thema voor mijn dochtertje. Ze waren prachtig en maakte het feest compleet!
Silvia Gomersbach

Zebra/make-up taart

De taart was erg lekker en zag er erg mooi uit. Het was zonde om op te eten maar ja dat moest haha. De vulling was verrukkelijk en lekker. Lieve Wendy bedankt!

danitsja

mickey mouse

Lieve Wendy, de taart was heel mooi en smaakte ook erg lekker wat ook heel belangrijk is natuurlijk. Dank je wel voor je moeite! Groetjes Dominique

Dominique

Roze taart

Geweldig hoe je in korte tijd vanuit je eigen fantasie een super roze meisjestaart versierde! Met bloemen, vlinders en een kroon!!! Dochterlief vond het helemaal geweldig en praat er nog over!! En wij vonden 'm ook lekker... Bedankt!

Floor van Kraaij

mini cupcakes

De minicupcakes waren erg lekker, maar helaas vergeten er een foto van te maken.
Ingrid Mulder

Minnie mouse

Lieve Wendy, wat kan jij overheerlijke taarten maken. Ik heb voor onze 4 kinderen taarten laten maken door Kinderconfetti en het bevalt ons zeer goed! Goede smaak en afwerking! Ik raad het iedereen aan om hier te gaan bestellen. Toppie, ga zo door!

Priscilla

top!

Super leuke Cars taart voor de 4de verjaardag van mijn zoontje... iedereen vond de taart en cupcakes geweldig volgend jaar spreken we weer wat af!

roxanne

erg lekkere choco cupcakes!

Voor ons feestje erg lekker chocolade cupcakes besteld iedereen wilde er nog 1 en nog 1 en nog 1!! Ze waren zeer snel op!
Erg lekker en ze zagen er mooi uit!
Suus

Bob de Bouwer cupcakes

Voor de 4de verjaardag van onze zoon heb je hele leuke en lekkere Bob de Bouwer cupcakes gemaakt. Leuk gedaan gecombineerde plaatjes, klein gereedschap en de cijfer 4. Ze waren ook gevuld met een verrassing van chocolade, Christiaan vond het super. Bedankt!

Linda

Race auto taart

Voor onze zoon Alexander heb je een fantastische taart gemaakt met race auto's. De autobaan in de vorm van een twee. Heel mooi afgewerkt met allerlei versieringen. Hij was ook nog heel erg lekker! Heel erg bedankt en ik ga alvast bedenken watvoor taart ik de volgende keer bestel.

Linda

Bumba & Prinsessentaart

Voor de verjaardagen van onze dochters heeft Wendy voor ons twee mooie taarten gemaakt. Een Bumba taart en een prinsessentaart. Er was veel mogelijk, er is goed overleg, Wendy is erg klantvriendelijk. De taarten zagen er geweldig uit en smaakten heerlijk. Mijn dochters vonden ze geweldig en heerlijk en de rest van de visite ook.

jessica vogels

Sterrentaart

Wat geweldig om Kinderconfetti en Wendy te kennen! Alles wat je qua taart of cupcakes wil, kan jij maken! Anne wilde graag een sterrentaart en vol enthousiasme ging jij ermee aan de slag. En wat voor taart was het! Super mooi en super lekker! Eigenlijk te mooi om op te eten dus veel foto's van gemaakt. Dus ben jij DE CakeBoss van Nederland!

Sandra

Meidentaart met kroon

We zijn je zo dankbaar voor de taart!! De taart was geweldig mooi en geweldig lekker! Dus voor ons nooit geen andere taartkoningin!!! Dank je wel.

Judith

Winnie de Poeh taart, meptaartje en cupcakes

Ik wil Kinderconfetti bedanken voor de overheerlijke en prachtige cupcakes, meptaart en verjaardagstaart. Het was bijna zonde om op te eten. Zo mooi zag het eruit! Maar het smaakte goed. Volgend jaar bestellen we weer bij je, maar deze keer bestellen we 2 taarten, want het was overheerlijk! Bedankt Wendy van Kinderconfetti

Shashie

Boltaartje

Lieve Wendy, Hartelijk bedankt voor het leuke boltaartje die je voor mij en Jeroen hebt gemaakt.
Wij vonden hem erg lekker en we komen zeker bij je terug.!
Maartje

Lekker op de teamdag!

Vandaag hadden we op de teamdag heerlijke cupcakes van Kinderconfetti.nl ! Niet alleen lekker, maar ook een lust voor het oog. De cupcakes fleurden de hele vergaderzaal op. Bedankt!

Geboorte cupcakes

Voor de geboorte van onze zoon Jordi wilden wij voor de verandering eens cupcakes uitdelen i.p.v. beschuit met muisjes. Ik kan je zeggen dat de cupcakes die wij bij jou besteld hebben er niet alleen prachtig uitzagen maar ook heerlijk waren! Om die reden hebben wij nu al besloten om de verjaardagstaart voor Jordi's eerste verjaardag bij jou te bestellen. Wij komen zeker bij je terug!! ;) Bedankt Kinderconfetti voor de goede service en unieke cupcakes.

Shashie

Heerlijk taartje en cupcakes

Bedankt voor het heerlijke Spiderman taartje en de prachtige Mickey Mouse cupcakes. Super lekker en een goede service! Heel erg bedankt!

Aartie

gewonnen cupcake`s

Hartelijk dank voor de cupcake's die ik laatst heb gewonnen met de loting via Facebook, ze zijn zelfs goed in Friesland aangekomen, en ze waren super heerlijk!!!

Marco van Laanen

Rugzakjes

Wat een geweldige rugzakjes heb je voor Senna gemaakt! Zijn afscheid bij de peuterspeelzaal kan niet meer stuk. Senna vindt ze: super, super, super leuk en mooi!!!

Anita

Cupcakes

De cupcakes waren echt supermooi en lekker! Ik raad het iedereen aan ze bij jou te kopen! Nogmaals erg bedankt!

Leuke traktaties!

 Voor onze zoon Davey heb je geweldige trakaties gemaakt! Ik kom zeker bij je terug!

Linda Kamphuis